Toyota RAV4 Edition -mallisto

Suuntana seikkailu

Tutustu vaikuttavasti varusteltuun Toyota RAV4 Edition -mallistoon, joka on luotu seikkailunnälkäiseen elämäntyyliin. RAV4 Hybrid ja Plug-in Hybrid vakuuttavat matalalla kulutuksellaan ja kattavalla turvavarustelullaan. Mallistossa on tilava ohjaamo sekä suuri tavaratila, jonne harrastuksiin tarvittavat välineet mahtuvat sulavasti. Yli 300 hv:n RAV4 Plug-in Hybridillä ajat yhdellä latauksella jopa 74 km pelkällä sähköllä*. Aina nelivetoinen, uusi RAV4 Hybrid Adventure pitää ajokokemuksen huipussaan ja vie sinut sinne, minne haluat. Tutustu myös uuteen Toyota Easy Yksityisleasingiin, joka on nyt saatavilla kaikkiin RAV4-malleihin.

Toyota RAV4 Hybrid Edition -mallisto

Toyota RAV4 Hybrid Edition -mallisto alkaen 43 929 € (mallivuosi 2023)

(sisältää toimituskulut 600 €)

Vaikuttavasti varustellut, itselataavat RAV4 Hybrid Edition -mallit tarjoavat loistavan yhdistelmän tehoa ja taloudellisuutta. Tehokas 2,5 litran hybridivoimanlähde tarjoaa todellista tehoa ilman kompromisseja. Itselataavan hybridijärjestelmän ansiosta RAV4 Hybrid -malleissa yhdistyvät hiljainen sähköajo sekä voimakas ajokokemus kulutuksen pysyessä kuitenkin maltillisena. Järeän ja luotettavan ulkokuoren alta paljastuu tilava ja hienostunut matkustamo, ja korkealla sijaitseva kuljettajan istuin tarjoaa erinomaisen ajoasennon ja hyvän näkyvyyden.

Laajan ja monipuolisen aktiivisen turvallisuusjärjestelmän ansiosta ajaminen RAV4 Hybridillä on entistäkin turvallisempaa. Toyota Safety Sense -järjestelmä onkin vakiona kaikissa uusissa RAV4-malleissa sisältäen mm. älykkään mukautuvan vakionopeussäätimen, aktiivisen kaistanseurantatoiminnon sekä Pre-Collision-järjestelmän, jonka ominaisuuksia ovat mm. pyöräilijän tunnistus sekä jalankulkijan tunnistus myös pimeällä.

RAV4 2.5 Hybrid Plus Edition Toyota Easy Osamaksulla alkaen 387 €/kk

ESIMERKKILASKELMA

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Plus Edition 46 097,52 €
(sis. toimituskulut 600 €)

Toyota Easy Osamaksu 387,04 €/kk
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 000 km. Käsiraha 20,00 % (9 219,50 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä / taattu hyvityshinta 24 077,76 €. Korko 3,90 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 4,50 %. Luoton määrä 36 878,02 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 42 277,85 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Uusi Toyota RAV4 Hybrid Adventure Edition

Uusi ja näyttävä RAV4 Hybrid Adventure Edition täydentää RAV4 Hybrid -mallistoa.

Aina nelivetoinen ja kattavasti turvavarusteltu RAV4 Hybrid Adventure erottuu tyylikkäällä ulkonäöllään ja on luotu seikkailunnälkäiseen elämäntyyliin. Tilava ohjaamo ja reilu tavaratila sopivat harrastuksiin ja aktiiviseen ulkoilmaelämään. RAV4 Hybrid Adventure on täysiverinen hybridi, jonka voimalinjan teho ja taloudellisuus vakuuttavat. Toyota RAV4 Adventuren voimanlähteenä on aina neljännen sukupolven hybridivoimalinja, jossa erittäin kyvykäs ja toimiva AWD-i -nelivetojärjestelmä on vakiona.

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid Edition -mallisto

RAV4 Plug-in Hybrid Edition -mallisto alkaen 56 575 € (mallivuosi 2023)

(sisältää toimituskulut 600 €)

Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva ladattava hybridi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-malleilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä*.

RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD-i Active Edition Toyota Easy Osamaksulla esim. 473 €/kk

ESIMERKKILASKELMA

Toyota RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD-i Active Edition 56 574,81 €
(sis. toimituskulut 600 €)

Toyota Easy Osamaksu kk-erä 472,72 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 000 km. Käsiraha 20,00 % (11 314,96 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä / taattu hyvityshinta 29 515 €. Korko 3,90 %. Käsittelymaksu 9,00 €/kk. Perustamiskustannus 180,00 €. Todellinen vuosikorko 4,40 %. Luoton määrä 45 259,85 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 51 741,94 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 46 733,84 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Easy - helpoin tapa hankkia Toyota

Osamaksu tai yksityisleasing - sinä päätät

Toyota Easy Osamaksu mahdollistaa elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan auton hankinnan joustavalla ja huolettomalla tavalla. Sopimukseen kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja järkevän kuukausierän – ilman huolta arvon alenemisesta. Tutustu Toyota Easy Osamaksuun:

Tutustu Easy Osamaksuun

Toyota Easy Yksityisleasing on auton pitkäaikaista vuokraamista ilman omistamisen huolia. Palvelu on suunnattu sinulle, joka haluat uuden auton 2–4 vuodeksi käyttöösi ennalta sovitulla kuukausierällä, joka sisältää mm. huollot, korjaukset ja kahdet renkaat. Sopimuksen lopussa vain palautat auton myyjäliikkeeseen.

Tutustu Easy Yksityisleasingiin

Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvien autot erikoisvarustein. Panoraamakatto ei saatavilla Suomessa RAV4 Hybrid Adventureen. *Sähköajokantama ja sähkönkulutus on mitattu kontrolloidussa ympäristössä, arvot ovat WLTP-standardin mukaisesti mitattuja. Oman autosi sähkönkulutus ja sähköajokantaman arvot saattavat poiketa mitatusta. Ajotapa ja muut tekijät (kuten ulkoilman lämpötila, tieolosuhteet, liikenne, ajoneuvon kunto, varustelu, kuorma, matkustajien määrä jne.) vaikuttavat auton sähkönkulutukseen ja sähköajokantamaan.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot